
Gaminimas:
1. Į dubenėlį sukrėskite grūdėtąją varškę, trintą česnaką, smulkintus džiovintus pomidorus ir gabalėliais pjaustytą avokadą.
2. Pagardinkite smulkintais šviežiais arba džiovintais bazilikais, jei reikia pagal skonį pasūdykite.
3. Gerai sumaišykite ir patiekite nedidelėse salotinėse arba išskobto avokado žievės puselėse su ledkalnio ar kitų mėgstamų salotų lapeliais.
4. Skanu šias salotas ir užtepti ant trapučio ar skrebučio.
Ingredientai:
- 200 g Grūdėta varškė 5%
- 50 g Avokado
- 20 g Saulėje džiovintų pomidorų (be aliejaus)
- 1 Česnako skiltelė
- 1 Žiupsnelis baziliko (geriausia švieži, bet tinka ir džiovinti
- 1 Žiupsnelis druskos (pagal skonį)
Maistinė energinė vertė:
Baltymai: 25,3 g
Angliavandeniai: 13,2 g
Riebalai: 23,7 g
Kalorijos: 367 kcal