
Gaminimas:
1. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, suberti manų kruopas, supilti pieną ir palikti 10 minučių, kad išbrinktų.
2. Džiovintus vaisius nuplauti ir supjaustyti.
3. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Į manų kruopų masę sudėti varškę, džiovintus vaisius ir gerai išmaišyti. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus.
4. Paruoštą masę sudėti į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
Ingredientai (4 porcijos):
- 150 g Manų kruopų
- 250 g Liesa varškė 0,5%
- 100 ml Pienas 1%
- 2 vnt. Kiaušiniai
- 75 g Razinų
- 0,5 šaukštelis Druska
Maistinė energinė vertė (1 porcija):
Baltymai: 21 g
Angliavandeniai: 55 g
Riebalai: 4 g
Kalorijos: 341 kcal