
Gaminimas
1. Keptuvėje pakaitinkite vieną arbatinį šaukštelį rapsų aliejaus.
2. Sudėkite šparagines pupeles, pievagrybius, pomidorą ir pamaišant ant nedidelės ugnies kepkite 2-3 minutes.
3. Į mažą dubenėlį įmuškite kiaušinius, įberkite pipirus, viską išplakite ir supilkite į keptuvę.
4. Kai kiaušiniai beveik iškeps, ant viršaus uždėkite sūrio. Šiek tiek pakepkite ir omletą apverskite.
5. Sumažinkite ugnį ir kepkite, kol iškeps.
Maistinė energinė vertė:
Baltymai: 28,8 g
Angliavandeniai: 14 g
Riebalai: 16,9 g
Kalorijos: 323 kcal
Ingredientai:
- 1 Kiaušinis
- 3 Kiaušinio baltymai
- 50 g Šparaginių pupelių (supjaustyti 3-4cm ilgio gabalėliais)
- 100 g Pievagrybių (supjaustyti griežinėliais)
- 1 Pomidoras (supjaustytas griežinėliais)
- 20 g Sūrio 45% riebumo
- 1 arbatinis šaukštelis rapsų aliejaus
- Trupučio maltų juodųjų pipirų
- Saujelė baziliko lapelių
- Svogūnų laiškų