fbpx

Tuno ir avinžirnių salotos

Gaminimas:

1. Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.
2. Avinžirnius ir tuną nusunkite.
3. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
4. Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.
5. Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.

Ingredientai (2 porcijos):

1 indelis Savo sultyse konservuotas tunas
1 indelis Konservuoti avinžirniai
5 šakelė Salotos
0,5 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys pagal skonį
Sojos padažas

Maistinė energinė vertė (1 porcija):

Baltymai: 35 g
Angliavandeniai: 24 g
Riebalai: 12 g
Kalorijos: 344 kcal