fbpx

Vištiena su pupelėmis ir baklažanu

Gaminimas:

1. Supjaustykite filė nedideliais gabaliukais ir tam laikui, kol supjaustysite ir apkepsite daržoves, užpilkite marinatu. Marinatą paruoškite iš sojų padažo, susmulkintų česnakų ir pipirų.
2. Svogūnus supjaustykite smulkiai, baklažanus – vidutinio dydžio kubeliais.
3. Atskirai apkepkite vištienos filę, svogūnus ir baklažanus.
4. Išdėliokite karščiui atsparioje kepimo formelėje vištieną, vėliau svogūnus bei baklažanus ir ant viršaus užpilkite pupeles su padažu. Viską kepinkite 10-15 minučių, 180°С temperatūroje.
5. Prieš patiekdami apibarstykite smulkiai kapota kalendra ir riešutais.

Ingredientai (4 porcijos):

  • 1 indelis Baltosios pupelės pomidorų padaže BONDUELLE
  • 250 g Baklažanai
  • 500 g Vištienos filė
  • 1 vnt. Svogūnai
  • 2 skiltelė Česnakai
  • 4 šaukštas Aliejus
  • 3 šaukštas Sojos padažas
  • 30 g Graikiniai riešutai
  • 6 šakelė Kalendros pagal skonį
  • Druska pagal skonį
  • Pipirai

Maistinė energinė vertė (1 porcija):

Baltymai: 35 g
Angliavandeniai: 21,5 g
Riebalai: 17,5 g
Kalorijos: 383 kcal